AXA Floorball Cup

Oavsett om man är innebandyspelare på elitnivå, tränar innebandy för motionens och nöjets skull eller bara uppskattar att titta på den actionfyllda sporten så ska man inte missa AXA Floorball Cup! Cupen, som är världens tredje största innebandycup, spelas bland annat i Lugnets Sporthall som ligger just på Lugnet i den vackra staden Falun. Axa Floorball Cup är en oerhört populär cup som årligen har omkring 300 lag från flera olika länder. 2008 deltog så många som 350 lag! Även på publiken märks att cupen är omåttligt populär, det är många som vill följa de spännande matcherna och slutligen få hylla de lyckliga segrarna.

InnebandyLaddat med spänning

29 maj drar den 17:e upplagan av den rafflande turneringen igång och startar med en invigning full av glädje och energi i form av bland annat den populära musikgruppen Baby Alice. Sedan väntar fyra fullspäckade dagar fulla med dramatik och adrenalin, oavsett om man själv spelar eller är där för att heja fram sitt favoritlag som segrare.

AXA Floorball Cup på radio

Till glädje för dem som inte kan ta sig till Falun under cupen kommer det att gå att höra turneringen direktsänt på både vanlig radio och webbradio. Sändningarna på vanlig radio går endast att höra i Falun på 88.8 MHZ medan webbradion förstås går att höra över hela världen. Under hela turneringen kommer det också att hållas tävlingar för de som följer radiosändningarna. Så många som över 30 000 lyssnare följde radiosändningen 2013, nu återstår bara att se om rekordet slås i år!