Spela på innebandy – några snabba tips

betting sport odds_77834218

Älskar man innebandy kan man öka spänningen genom att spela på sporten. Sportsbetting är lätt att lära sig och kan ge lite extra klirr i kassan och extra pirr i magen under matchen!

  • Se till att läsa innebandynyheterna innan du väljer vilka odds du ska följa. Ibland har man tur och får information innan bettingsajterna hinner justera sina odds och plötsligt har man det perfekta spelet! Tanken är att man vill veta hur det går för innebandylagen, om någon spelare blivit skadad eller tvingats dra sig ur. Hitta några bra nyhetskällor och bokmärk dem så du enkelt kan få tag på dem på datorn eller mobilen, beroende på vilken du spelar på. 
  • Förutom nyheter kan man hitta sajter som ger speltips. Det finns en hel del där ute, se bara till att sajten är objektiv. Annars kan man få rekommendationer till sajter som kanske inte har de absolut bästa oddsen.
  • Genom att besöka affiliatesajter kan du hitta erbjudanden och bonusar som gör det lite billigare för dig att spela. Majoriteten av sajter som Cino fokuserar på casinospel, men man får ändå tips om bra sajter som erbjuder mer än bara spelautomater och roulettebord.
  • Kom ihåg att man aldrig ska spela på live odds om man inte tänker se matchen. Live odds betyder att oddsen skiftar beroende på vad som händer i matchen och hur många som satsar på ett odds. För att hänga med ska man titta på matchen samtidigt. Man ska också vara medveten om att live odds är förskjutna med 10-15 sekunder eftersom man inte ska kunna satsa på ett mål samtidigt som bollen flyger mot mål.